Interieurfotografie

Interieur en vastgoed fotografie in Limburg

Bent u op zoek naar een professionele fotograaf voor uw interieuren, vastgoed of afgeronde projecten? 
Siem Clerx geeft uw ruimtes een sfeervol en krachtig gezicht. 

Overzicht tot aan detail

Een evenwichtig compleet pakket beelden die uw ruimtes zo goed mogelijk weergeven. Hierbij gaat het om detailfoto’s maar ook ook overzichtsfoto’s. Onderstaande knop brengt u naar een referentie project van het kantoorpand van de farmaceut Synthon. Hierin zijn door de firma Parthos de op maat gemaakte meubels geleverd, maar ook de houten wandbekleding om zo de constructiebalken te verbergen. Het is dan ook van belang dat in de de detailering onder de aandacht wordt gebracht. Maar ook de ruimtelijkheid en schaal van het gebouw en project. 

Interieur foto van een kantoorpand van Farmaceut Synthon. Door limburgse fotograaf, Siem Clerx
Detailfoto lampen trappenhal Daltoncollege met houten wandmeubel.
Ruime rustige kantoorruimte met genoeg lichtinval door de grote hoeveelheid ruiten.
Interieurfoto: keuken van Interconfessionele Dalton Basisschool Confetti.
De houten latten van een stuk wandbekleding.

Project fotografie

Een project opgeleverd. Laat het vastleggen. Toon het aan de buitenwereld.

In een oriënterend gesprek is er de mogelijkheid om aandachtspunten of moeilijkheden binnen een project te bespreken. Ook worden verdere wensen en behoeften besproken met betrekking tot de weergave van het project. Wilt u bijvoorbeeld een warme sfeervolle of een strakke uitstraling van het project. Moeten er objecten weggelaten? Zoals bijvoorbeeld corona stickers. 

De identiteit van jouw bedrijf

Of het nou om een winkel, kantoorpand, vergaderingruimte gaat. Breng jou identiteit naar voren. Het interieur van jou organisatie leg ik vakkundig vast door middel van interieurfotografie. 

Laat zien waar uw klanten terecht komen en wat u te bieden heeft. Zo ook bij Bossa Floors in Herten. In deze showroom is brede assortiment aan vloeren te zien. Hier is binnen het stuk bedrijfsfotografie de interieurfotografie meegenomen om een zo een compleet pakket van beelden aan te leveren. Waarmee naar de klant alvast een indruk krijg wat er op locatie te zien is en waar zij in terecht komen. 

Meer informatie?

Meer informatie informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact op met Siem Clerx.

Grindvloer in interieur

Voor de interieurarchitect en interieurbouwers

Ook voor de interieurarchitect.  Hierbij worden de ruimtes zorgvuldig vast gelegd, maar ook zeker de details. Zo ook onderstaande reportage. 

Waarbij Arnie van Dun werd gevraagd het interieur van deze villa te ontwerpen. De vraag: “Een glamoureuze styling, omringt met solide materialen als marmer, hout, fluweel, diepe vloerkleden en luxe behangen”.
De sfeer straalt warmte uit dat versterkt wordt door metaal accenten van brons, zilver en glas.
Bouwkundige is er niet veel gedaan, het was zoeken naar een goede balans tussen een warm kleurenpallet, mooie meubels, prachtige kunst en accessoires. Een belangrijk element van dit interieur is het spelen en combineren van verschillende lichtbronnen (direct en indirect).

Drone fotografie en videografie

Bij drone fotografie en videografie denkt men al gauw aan de toepassing buiten. Echter worden kantoorpanden, scholen en ander vastgoed steeds ruimtelijker.  Zo ook bij University & Research Wageningen. Het atrium bood een mooie mogelijkheid de drone toe te passen om de schaal van de ruimte goed weer te geven. 

Video afspelen
0
WINKELAGEN
  • No products in the cart.